Ugrás az oldal tetejére
Tillotson karburátor fedél
Webshop ajánló
66125 -
 
- további információk a termékről
Webshopunkban jelenleg1638 termék található.
A kiválasztott termékeket postai utánvéttel küldjük el a megrendelőnek.
 

Termék kereső
Beállítás
db temék / kategória oldalanként.
 
  
     
 
A sikerszéria folytatódik
2009. július 23.

Újabb sikereket értek el versenyzőink a Gokart OB máriapócsi versenyhétvégéjén. Andrea Torresan első győzelmét szerezte a Rotax DD2 géposztály elődöntőjében, Czakó Roland, egyenletes teljesítményének köszönhetően, újra vezeti a Rotax Mini Max ponttáblázatát.

Július 11-12-én került megrendezésre a Rabócsiringen a Gokart OB hetedik-nyolcadik fordulója.

Legfiatalabb versenyzőnk nagyszerűen teljesített a Rotax Mini Max géposztályban. Czakó az elődöntőben az utolsó helyről vágott neki a versenynek és egy versenyző kivételével mindenkit megelőzött. Az első futam második helye mellé a döntőbe még begyűjtött egy harmadikat. Az így megszerzett pontoknak köszönhetően versenyzőnk átvette a vezetést a bajnoki tabellán.

Egy pontott hozott Tuzson Attila Laborczfy Dénesen, aki Kakucs után átvette tőle a vezetést a bajnokságban. Tuzson a második helyről rajtolt, az első futamban harmadik lett, a másodikat viszont megnyerte. Laborczfy mindkét futamon a második helyen ért célba.

Technikát cserélt Máriapócsra Tim Gábor. A Rotax Max géposztályban induló versenyzőnk az eddig használt Kombi Kart helyett egy CKR vázzal állt rajthoz a Rabócsiringen. Az időmérőt az ötödik helyen zárta, ugyanebben a pozícióban ért célba az elődöntőben, a döntőben viszont két helyet hátracsúszva a hetedik lett.

Nagy Nándor Gergő mellett Patai Rudolf is rajthoz állt a Rotax Masters géposztály hetedik és nyolcadik futamán. Az időmérőn Nagy volt a gyorsabb, ám ő egy ütközés következtében beragadt gáz és fékpedálnak köszönhetően elég látványosan búcsúzott a futamtól az első körben. Patai az elődöntőt a hatodik helyen zárta, a döntőben viszont felállhatott a dobogó harmadik fokára. Gergő is egy remek versenyt futott, az utolsó helyről indulva Patai előtt, a második helyen ért célba.

Három versenyzőnk is indult a váltós Rotax DD2 géposztályban. A Torresan-fivérek mellett Attramini Mirkót is a mezőnybe láthattuk. Mirkó ezúttal lemaradt a dobogóról, az elődöntőben hatodik lett, a döntőben pedig idő előtt búcsúzni kényszerült. Andrea Torresan nagyon jó hétvégét tudhat maga mögött, hiszen több, mint négy másodperces előnnyel nyerte az elődöntőt. A döntőben végig kemény csatát vívott a bajnokságot vezető Birizdó Imrével, aki végül 188 ezred másodperccel Andrea előtt suhant át a célvonalon. Testvérének sem lehet oka panaszra. Dario ezúttal is kétszer állhatott a dobogón, miután mindkét futamon a harmadik helyen ért célba.

Vissza az előző oldalra
 
Ugrás az oldal tetejére

    Kapcsolat   Impresszum
Használt Gokart Alkatrészek  |  Hírek  |  Csapat  |  Versenyzők  |  Támogatók  |  Versenynaptár  |  Eredmények  |  Fényképek  |  Letöltés  |  Linkek  |  Adatvédelem  
Array ( [orderID] => 72c362aef5b35f36f8b609dffdda11b8 )