Ugrás az oldal tetejére
Lánckerék beállító szerszám -219-
Webshop ajánló
70021 -
 
- további információk a termékről
Webshopunkban jelenleg1473 termék található.
A kiválasztott termékeket postai utánvéttel küldjük el a megrendelőnek.
 

Termék kereső
Beállítás
db temék / kategória oldalanként.
 
  
     
 
A Visual Motorsport nyerte az Országos Gokart Csapatbajnokságot!
2009. november 01.

Október 18-án a XIII-XIV. fordulóval véget ért a 2009. évi Gokart Országos Bajnokság. Csapatunk az idei évben öt első és öt második hellyel a csapatverseny élén végzett.

A csapat bajnoki cím mellett egy egyénit is szereztünk. Tuzson Attila kettős futamgyőzelemmel zárta az évet és megszerezte második Super World Formula bajnoki aranyát.

Matematikai esélye Laborczfy Dénesnek is volt a végső győzelemre, de ő ezúttal csak egy negyedik és egy ötödik helyet autózott össze és a második helyen zárta az évet. Hiába szerzett kettős győzelmet a Pannónia-Ringen, mindössze két versenyhétvégén indult idén, ennek köszönhetően a bajnoki táblázat kilencedik helyén olvasható Baló András neve.

Szintén egy negyedik és egy ötödik helyet szerzett Kecskeméten Czakó Roland. A Mini Maxban induló versenyzőnk eredményes évet tudhat maga mögött, két futam győzelmet szerzett, többször állhatott dobogón, ezek eredményeképpen pedig a bajnokság második helyen zárta a 2009-es szezont.

Győzelemmel zárta az évet a Rotax DD2-ben versenyző Dario Torresan is. A kecskeméti döntőben szerzett futamgyőzelemmel háromra nőtt a Torresan-fívérek által idén begyűjtött győzelmek száma, hiszen Andrea Máriapócson és Kakucson is győzni tudott. Olasz versenyzőink az év végi díjátadón is dobogóra állhatnak, hiszen Dario a második, Andrea a harmadik helyet szerezte meg a bajnokságban. Három forduló, egy dobogó, 229 pont a mérlege Attramini Mirkónak az idei évben. A DD2-ben újonc versenyzőnk a hetedik helyen zárta a bajnokságot.

Esélyes volt a Rotax Max bajnoki ezüstre Tim Gábor, de végül meg kellett elégednie a harmadik hellyel. Nincs oka szégyenkezni, hiszen az év közben technikát (Kombi Kartról CKR-re) váltó versenyzőnk tavaly a 14. helyen zárta a bajnokságot, így jelentős javulást ért el az idei évben.

Az utolsó versenyen is dobogóra állhatott Patai Rudolf, miután a Rotax Masters kategória döntőjében a harmadik helyen ért célba. Rudi csak a szezon kozepétöl tért vissza a versenyzéshez, így a nyolc futam alatt szerzett hat dobogós helye ellenére a kilencedik helyen zárta a bajnokságot. A Gokart Stadionban Tuzson Attila is kipróbálta a Rotax Masters géposztályt, de a szerencse elpártolt a kétszeres SWF bajnok mellől és egyik futamon sem tudott célba érni. Nem indult Kecskeméten Nagy Nándor Gergő. A pannónia-ringi versenyt is kihagyó versenyzőnk Kakucson győzni tudott, az idén összegyűjtött 390 pont pedig a tabella hatodik helyét biztosítja számára. Összesen három versenyen állt rajthoz, ebből háromban dobogós helyen végzett Märcz Ferenc, ő a végelszámolásnál Patai mögött tizedik lett.

Vissza az előző oldalra
 
Ugrás az oldal tetejére

    Kapcsolat   Impresszum
Használt Gokart Alkatrészek  |  Hírek  |  Csapat  |  Versenyzők  |  Támogatók  |  Versenynaptár  |  Eredmények  |  Fényképek  |  Letöltés  |  Linkek  |  Adatvédelem  
Array ( [orderID] => 3ec8b10517dad778682008132ea3b5db )