Ugrás az oldal tetejére
Gokartkocsi -INT- NEW
Webshop ajánló
AR429-05 -
 
- további információk a termékről
Webshopunkban jelenleg1539 termék található.
A kiválasztott termékeket postai utánvéttel küldjük el a megrendelőnek.
 

Termék kereső
Beállítás
db temék / kategória oldalanként.
 
  
     
 
Győzelmekkel indult a szezon
2010. április 22.

Märcz Ferenc és Tuzson Attila is kettős győzelmet szerzett április 11-én a Gokart Országos Bajnokság nyitó fordulóján.

A kecskeméti Gokart Stadionban vette kezdetét a 2010-es OB és az FIA Közép-Európa Zóna Trófea. Négy géposztályban álltak rajthoz versenyzőink és öt győzelmet szereztek.

A 125 Mini géposztályban Czakó Roland nagy csatát vívott a második helyért a szintén Intrepid vázzal versenyző szlovák Samuel Hruskával. Mindkét futamon a versenyzőnk bizonyult a gyorsabbnak, így mindkét futam után a dobogó második fokára állhatott fel.

Kettős győzelem született a Super World Formula géposztályban. A tavalyi bajnok Tuzson Attila mindkét futamban az élen végzett. Jó eséllyel pályázott az első futam második helyére Baló András, de egy olajfolt keresztül húzta a számításait. A csapat mégsem maradt ezüst nélkül, hiszen Laborczfy Dénest intették le a második helyen. Rebók József az ötödik helyen, Schádi Zoltán nyolcadikként ért célba. A második futamban Baló a hatodik helyről rajtolva felkapaszkodott a dobogó harmadik fokára. Rebók ezúttal a hatodik helyen végzett. Schádi nem indult el a második futamon.

Tuzsonhoz hasonlóan Märcz Ferenc is mindkét futamon győzött Kecskeméten, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Több, mint 8 illetve 5 másodperces előnnyel hajtott át a célvonalon. A győzelemért járó serlegek mellett egy másik nyereményt is hazavihetett a versenyzőnk, éspedik a GENEX Suzuki Bio Kupa jovoltából részt vehet egy ingyenes teszten a márkakupás versenyautóval. A tavalyi évadzáró futamon Tuzson Attila is csatlakozott a Masters mezőnyhöz. Akkor mindkét futamon kiesett és sajnos nem történt ez másképp ezúttal sem. Az első futamban egy rajtbalesetbe keveredve elszakadt a lánca, a másodikban pedig egy előzés során összeért testvérével és lesodródott a pályáról, ahonnan a depóba hajtott. A kétszeres magyar bajnokok számára az áttörés még várat magára ebben a géposztályban.

A szlovén Aljosa Gril-lel csapott össze a váltós 125 DD2 géposztályban Attramini Mirko. A 125 Open géposztállyal együtt indított futamok közül az elsőt megnyerte a versenyzőnk, a másodikban viszont nem tudta maga mögött tartani Grilt és a második helyen végzett.

A Gokart Országos Bajnokság következő fordulójára május 8-án az ausztriai Greinbachban kerül sor.

Vissza az előző oldalra
 
Ugrás az oldal tetejére

    Kapcsolat   Impresszum
Használt Gokart Alkatrészek  |  Hírek  |  Csapat  |  Versenyzők  |  Támogatók  |  Versenynaptár  |  Eredmények  |  Fényképek  |  Letöltés  |  Linkek  |  Adatvédelem  
Array ( [orderID] => e5b0490cbd793608fef80443f12ad674 )