Ugrás az oldal tetejére
Hűtő plexi MAX/JUN
Webshop ajánló
201220 -
 
- további információk a termékről
Webshopunkban jelenleg1539 termék található.
A kiválasztott termékeket postai utánvéttel küldjük el a megrendelőnek.
 

Termék kereső
Beállítás
db temék / kategória oldalanként.
 
  
     
 
Teljes Visual dobogó Pannónia-Ringen
2010. június 01.

Május 22-23-án Ostffyasszonyfa mellett rendezte csapatunk a Gokart Országos Bajnokság V-VI, fordulóját, valamint az FIA Közép Európa Zóna Trófea III-IV. fordulóját.

55 ezredmásodperc döntött a pole-pozíció sorsáról a Super World Formula géposztályban Tuzson Attila javára, Laborczfy Dénessel szembe. Tuzson az élen tudott maradni mindkét futamon, így újabb ötven pontot gyűjtött be a bajnokságban, valamint megkapta a GENEX Suzuki Bio Kupa promótere által felajánlott tesztvezetést is. Laborczfy Dénes két második helyet szerzett Pannónia-Ringen. Baló András az első futamot a negyedik helyen zárta, a másodikban feljebb tudott lépni, így a hatodik forduló dobogóján csak Intrepid overálos versenyzők álltak.

Tuzson Attilának ötödik alkalomra végre összejött egy problémamentes verseny a 125 Masters géposztályban is. Az előző négy versenyén kiesett, most viszont győzni tudott az első futamon. A második futam nehezebbnek ígérkezett a hétvégén két időmérőt és négy futamot teljesítő versenyzőnknek, a fáradtság jelei mutatkoztak rajta. Märcz Ferenc is tudta ezt és saját javára fordítva megelőzte Tuzsont és megnyerte a futamot. Märcz az ötödik fordulóban a második helyen végzett, hat forduló után 140 ponttal vezeti a bajnokságot. A pannónia-ringi hétvégén rajthoz állt Nagy Nándor Gergő is, ő 21 pontot gyűjtött egy ötödik és egy hatodik helyet szerezve.

Nem volt versenyképes legkisebb versenyzőnk a Sárvár közeli pályán. Czakó Roland kisméretű váza ezúttal hátrányt jelentett az ellenfelekkel szembe. A nemzetközi mezőnyben mindössze egy hetedik és egy hatodik helyet szerzett, de mivel a magyarok között mindkétszer a második volt, negyven pontot gyűjtött, így mindössze tíz ponttal nőtt a lemaradása a bajnokságot vezető versenyzőhöz képest.

A Gokart OB június 19-én visszatér Pannónia-Ringre. A bajnokság VII-VIII. fordulóján újra nemzetközi mezőny lesz, hiszen a greinbachihoz hasonlóan ez is az osztrákokkal közös verseny lesz.

Vissza az előző oldalra
 
Ugrás az oldal tetejére

    Kapcsolat   Impresszum
Használt Gokart Alkatrészek  |  Hírek  |  Csapat  |  Versenyzők  |  Támogatók  |  Versenynaptár  |  Eredmények  |  Fényképek  |  Letöltés  |  Linkek  |  Adatvédelem  
Array ( [orderID] => 24d18d6e624f472ac675ba93f1cab32c )