Ugrás az oldal tetejére
Első villa 17x160 mm 10,5° -BAL-
Webshop ajánló
KF17ST105SX160C08 -
 
- további információk a termékről
Webshopunkban jelenleg1539 termék található.
A kiválasztott termékeket postai utánvéttel küldjük el a megrendelőnek.
 

Termék kereső
Beállítás
db temék / kategória oldalanként.
 
  
     
 
Három futam Pannónia-Ringen
2010. július 27.

Június 19-én Pannónia-Ringen zajlott a Gokart OB VII-VIII. fordulója.

Czakó Roland ezúttal a Juniorok között próbálta ki magát. Az erősebb gokarttal ismerkedő versenyző az időmérő edzésen a hetedik helyet szerezte meg. Az első futam nagyszerűen sikerült, három helyet javítva, mindössze 5 tizedmásodperccel maradt le a dobogóról, negyedik lett. A második futam már nem sikerült a 14. körben kiállni kényszerült. A forduló érdekessége volt egy harmadik futam, amely azonban nem számított bele a bajnokságba. Rolandnak ezen a futamon sem volt szerencséje, mindössze egy kört tudott megtenni a versenyen.

A Super World Formula géposztályban Gyutai Péter furakodott be a Visual versenyzői közé a negyedik helyre. Tuzson Attila nyerte az időmérőt, Laborczfy Dénes és Attramini Mirko előtt, Gyutait pedig Baló követte az eredménylistán. Az első versenyen azonban Baló sikeresen támadta Gyutait így a futam végén az első négy helyet versenyzőink foglalták el. Baló gyorsult a második futamban, további két helyet javított, második lett. Laborczfy lecsúszott a harmadik helyre. Az első két futam győztese, Tuzson Attila a harmadik futam negyedik körében kiállni kényszerült. A győzelem ezúttal a Laborczfyé lett, Baló maradt a második helyen, Attramini pedig visszakapaszkodott a dobogóra.

Tuzson Attila a Masters géposztályban is rajthoz állt, így két időmérő edzéssel és hat futammal egy fárasztó hétvégét tudhat maga mögött. A kategória időmérő edzésén Märcz Ferencz bizonyult a gyorsabbnak, valamivel több, mint két tizedet adott Tuzsonnak. A kettejük sorrendje változatlan maradt a bajnokságban értékelt első két futamon. A harmadik, fordított sorrendben rajtoltatott versenyen azonban mindketten lemaradtak a dobogóról. Az SWF harmadik futamához hasonlóan Tuzson itt is korán búcsúzott, Märcz pedig a negyedik helyen hátra a futamot.

A Gokart Országos Bajnokság következő fordulójára Kecskeméten kerül sor, augusztus elsején.

Vissza az előző oldalra
 
Ugrás az oldal tetejére

    Kapcsolat   Impresszum
Használt Gokart Alkatrészek  |  Hírek  |  Csapat  |  Versenyzők  |  Támogatók  |  Versenynaptár  |  Eredmények  |  Fényképek  |  Letöltés  |  Linkek  |  Adatvédelem  
Array ( [orderID] => b53daecaa50f8f95476a3758529011b9 )