Ugrás az oldal tetejére
Hátsó ütköző rajtszámalap matrica
Webshop ajánló
KA616G -
 
- további információk a termékről
Webshopunkban jelenleg 1696 termék található.
A kiválasztott termékeket postai utánvéttel küldjük el a megrendelőnek.
 
  
     
 
Csapat

A Visual Motorsport Egyesület 2001-be alakult. Az azóta eltelt években versenyzőink számtalan futamgyőzelmet és több bajnoki címet is szereztek.

 

2002-ben Baló András szállította az első bajnoki címet, amikor négy futamgyőzelmet szerezve legjobb lett a K100-as géposztályban. Ebben az évben csapatunk tarolt a kategóriában, hiszen a második és harmadik helyen is versenyzőink álltak, név szerint Attramini Mirko és Märcz Ferenc.
Ebben az évben a Visual MSE a csapatbajnokság harmadik helyén végzett.

2003-ban szintén bajnokot adtunk a K100 géposztályban, ezúttal Attramini Mirko nyert és Baló András végzett a második helyen. Märcz Ferenc géposztályt váltott és a Rotax Max géposztályban az összetett harmadik helyet szerezte meg. Csapatunk ebben az évben is harmadik lett a csapatbajnokságban.

2004-től a Visual Motorsport Egyesület látja el Magyarországon az Intrepid/SKM, valamint az Alfano képviseletét.

2005-ben újabb bajnokságot nyertünk meg. Patai Rudolf kilenc futamgyőzelemmel magabiztosab nyert a World Formula géposztályban. Märcz Ferenc is előbb lépett, második lett Rotax Maxban. Egy egyéni harmadik helyet is bezsebeltünk ebben az évben, Nádas Antal RM1-ben végzett a dobogón. Ebben az évben csapatunk társrendezőként részt vett az első 24 órás Gokart Maraton szervezésében és megszerezte a Piaggio gokart motorok képviseleti jogát is.

2006-ban Märcz Ferenc ért a csúcsra és bezsebelte a Rotax Max bajnoki címét. K100-ban újra bajnokok lettünk Tim Gábor révén. Három második hely is született, Rotax Junior géposztályban Csikós Gergely, Super World Formulában Tuzson Attila, World Formulában pedig Tuzson Ádám végzett ezen a helyen.

2007 sem múlt el bajnoki cím nélkül, ezúttal Tuzson Attila javított és nyert Super World Formulában. Ebben az évben a Kadet 80 géposztályban is sikeres volt a csapat, Murguly Benjámin egészen a dobogó második fokáig küzdötte fel magát. Októbertől a Visual MSE hivatalos Rotax szerviz centerként is üzemel, plombálási joggal.

2008-ban Murguly Benjámin (Kadet 80), Laborczfy Dénes valamint Rebók József (SWF) szerepeltek legsikeresebben, Murguly és Laborczfy második, Rebók Harmadik lett kategóriájában. Nem szomorkodhatott azonban Märcz Ferenc sem, aki az év végi díjkiosztón a Rotax Max Master kategória második díjáért járó serleget vehette át.

Csapatunk egy négy beállásos sátorral utazik a versenyekre, ahol versenyzőinket Mohácsi „Kicsi” Ákos, Császár Krisztián, Schádi Zoltán és Babusa Zoltán szerelők segítik. A csapatvezetői teendőket Baló András látja el, gazdasági és külföldi kapcsolatokért felelős igazgatóként pedig Attramini Mirko tevékenykedik.

Címünk:
Visual Motorsport Egyesület
2013 Pomáz, Céhmester u. 2

Telefon:
06 30 921-8649 (Baló András)

Ugrás az oldal tetejére

    Kapcsolat   Impresszum
Használt Gokart Alkatrészek  |  Hírek  |  Csapat  |  Versenyzők  |  Támogatók  |  Versenynaptár  |  Eredmények  |  Fényképek  |  Letöltés  |  Linkek  |  Adatvédelem  
Array ( [orderID] => 38c59f6c41e2ee1a01631066ce296bee )